2015 m. kovo 30 d., pirmadienis

Tradicija – krikšto mamos tortas

Tradiciškai (nebent susitarėte kitaip) viena iš krikšto mamos dovanų – pareigų atvežti į krikštynas tortą. Yra auksarankių kepėjų, kurios be vargo sukurs savo krikšto vaikučiui šedevrą... Bet jei sukiotis virtuvėje ne jūsų pomėgis, nenusiminkite. Juk galima užsakyti tokį kepinį, kuris visus Krikštynų dalyvius paliks be žado, o suvalgę vieną gabalėlį jie prašys dar. Buziuko tortai kepiniai tik iš šviežių produktų ir gaminami iš visos širdies. Sutikite, toks derinys (šviežumas ir geros emocijos) labai tinka vaikučio šventei. Buziuko tortai kepėja pasakoja, kad jų naudojami receptai ne kartą patikrinti, kai kurie paimti iš interneto ir patobulinti, taip pat yra ir jos pačios sukurtų receptų. 




Taigi, viskas paprasta – norint užsisakyti naminių keksiukų ar išpuoštų tortų tereikia išsirinkti kokio skonio torto norite, aptarti su Buziuko tortai papuošimų temą ir laukti Tos dienos. Bet jei jums ši užduotis atrodo gana sudėtinga, pateiksime dar kelis bendrus patarimus, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, prieš užsakinėjant tortą:
Pasiklauskite šventės organizatorių, kiek svečių žada dalyvauti, kad nenutiktų taip, jog torto užteks tik pusei dalyvių. Būtų tikrai apmaudu.




Jei norite, kad tortas atitiktų šventės temą, pasidomėkite, ką planuoja krikštijamo vaikučio tėveliai.



Norite nustebinti? Pastaruoju metu gana populiaru torto alternatyvos, pvz. keksiukų tortas. Arba prie torto derinami ir kiti šventės saldumynai. Taip atsiranda vientisa šventės nuotaika.
Taigi, apgalvokite, susisiekite, aptarkite ir užsakykite.

Skanios ir gražios šventės!


Gali rasti facebook buziuko tortai  , el. pastu juste.noreik@gmail.com


Foto: Buziuko tortai

Jei turite istoriją ir norite papasakoti rašykite krikstynu.idejos @gmail.com

Komentarų nėra :