2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Krikšto suknelė ir lėlė sukurtos individualiai Jūsų švente

Krikštynos visuomet susiję su ypatinga nuotaika, švelnumu ir trapumu. Tai pirmasis žmogaus žingsnis į Bažnyčią ir bendruomenę, pirmasis sakramentas. Kai kurių apeigų metu kunigas pakrikštytą kūdikėlį iškelia aukštai ir parodo visiems susirinkusiems – sveikinkite naują mūsų didelės tikinčiųjų šeimos narį! Šios akimirkos yra nepaprastai jautrios, paliekančios stiprų įspūdį ir didžiulį pasididžiavimo mažuoju Krikštuku jausmą.

Tikime, kad šiai šventei ruošiatės su ypatingu atidumu ir apgalvojate kiekvieną detalę. Paprastai didelis dėmesys skiriamas krikštijamo vaikučio drabužėliams.

Jei norite unikalių, tik Jūsų mergaitei sukurtų drabužėlių, rinkitės rankų darbo suknelę ir aksesuarus. Kiekviena moteris žino tą nuostabų jausmą, kai suknelė gula kaip nulieta... Tada belieka šypsotis ir švęsti.

O mes jums norime papasakoti apie tikrai originalią dovaną ir būdą įamžinti krikštynų prisiminimus. Tai lėlytė, papuošta drabužėliais iš to paties audinio, kaip ir mergaitės krikštynų suknelė. Kaip tai veikia? Siūdinatės suknelę Krikštukei, o likusias audinio skiautes perduokite lėlės siuvėjui ir štai – gimsta lėlė Tilda – nuostabi krikštynų dovana ir nepakartojamas atminimas apie įvykusią šventę.


Kas gi ta Tilda? Tai žaislas, susiūtas pagal norvegų dailininkės Toni Finnanger dizainą. Dažniausiai Tilda yra pagaminta iš natūralių medžiagų: lino, drobės, medvilnės arba vilnonio audinio. Šios lėlės ir žaislai pagaminti pagal vieną siuvimo metodą, visus juos vienija maži akių taškeliai ir nuraudę skruostai. Tačiau šie žaislai įkūnija daugelį personažų. Dėl to jie tokie žavūs ir originalūs. Tai gali būti ir nepakartojami kiškučiai įvairiaspalviais ir juokingais rūbais, įvairūs vabzdžiai, kurie gali būti apgyvendinti skirtinguose vežimuose, katinai su sparnais, angelai, paukštukai, berniukai ir mergaitės... Pafantazuokite ir išsirinkite!

Populiaru ir prasminga rinktis vardines lėlytes, kuomet ant žaislo išsiuvinėjamas krikštijamo vaikučio vardas. Taip individualiai sukurta lėlytė virsta mergaitės drauge ir palydove. Jums belieka išsaugoti lėlę, kad užaugusi mergaitė turėtų laikui nepavaldų krikštynų prisiminimą.

Sonatuko lėlės Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/Sonatuko.Leles
Krikšto suknelės : Krikšto rūbai


Komentarų nėra :