2015 m. kovo 1 d., sekmadienis

Malonūs atsiminimai iš smagios šventės






    Apie vaikų laimę yra prigalvota visokiausių posakių. Sakoma, kad jie gimsta po laiminga žvaigžde, sakoma, kad gimė su marškinėliais, o turbūt patiems laimingiausiems pasiseka gimti su "sidabriniu" šaukštu burnoje. Bet tai tik tušti posakiai. 


    Vaikams nesvarbu ar jų šaukštas sidabrinis ar medinis, o galbūt net ir guminis. Jie nori tokio šaukšto, kuris juos įkvėptų, tokio su kuriuo būtų galima žaisti ir tokio, dėl kurio būtų verta laukti prie pietų stalo. 



    Neretas mūsų maistą valgome ir akimis. Daugelis žmonių viską atiduotų už šaukštą, kuris suteiktų šokolado skonį net ir pačioms nemėgstamiausioms daržovėms. Tiesą pasakius, net ir suaugus toks šaukštas išlieka svajonė. 


    Galbūt Jūs ieškote idėjų kaip papuošti savo šventinį stalą per vaiko krikštynas ar pjaustyti kasdieninę duoną savo šeimynai, bet Vėjos Fėjos dekoruojami stalo įrankiai, gaminami iš lengvo, polimerinio molio, kurie yra lengvi, o spalvų paletė labai plati, tam puikiai tiks. Įrankiai papuošti Jūsų vaikui su galbūt jo mėgstamais personažais ar individualūs įrankiai kiekvienam šventės dalyviui su įvairiais užrašais ir dekoracijomis. Juk kiekvienas krikštynų svečias norėtų turėti savo įrankį - malonų atsiminimą iš smagios šventės. Ar tai būtų krikšto tėtis, kuriam jau 35-eri ar krikšto vaiko senelis, kuriam jau   68-eri. Idėjų kaip papuošti krikštynų stalą yra tūkstantis, o stalo įrankių - vos keletas.


    Kiekvienas stalo įrankis - šakutė, peilis ar šaukštelis - kiekvienas jų, sukurtas man ir mano artimajam. Sukurtas tam, kad rytais maišydamas kavos puodelį, prisiminčiau jog čia ir yra mano sidabrinis šaukštelis. Galbūt mes su jais ir negimstame, bet turėti galime kiekvienas. 

Jei kyla klausimas ar tokie įrankiai naudojami pagal paskirtį, galite neabejoti – tikrai taip. Tinkamai juos prižiūrint įrankiai ilgai išliks spalvingi, nepraradę pradinės išvaizdos.

    Daugiau Vėjos Fėjos darbų galite raste Facebooke paskyroje Vėja Fėja Rankdarbiai .

                      Dovanokite mažas dovanas kuriančias prisiminimus!

Foto: Vėjų fėja

Jei norite pasidalinti savo idėjomis, nuorodomis, istorija bei atradimais, rašykite : krikstynu.idejos@gmail.com

Komentarų nėra :