2015 m. kovo 13 d., penktadienis

Teminės krikštynos: angelų šventė

Mūsų mažasis angeliukas, taip meiliai močiutės vadina anūkėlius. Pirmoji išmokta malda dažnai būna į Angelą Sargą. Tikime, angelai mus lydi kiekviename žingsnyje, saugo, globoja, išklauso, užtaria. Tad neapsiriksite ir krikštynų šventei pasirinkę angelų temą.


Į krikštynas kvieskite angeliškais pakvietimais. Ant langų ar sienų pakabinkite debesų ar angelų sparnų dekoracijų. Vietoj gėlių puokštelių stalą papuoškite angeliukais, kurie smagiai šypsosis kiekvienam svečiui.



Sonatuko siūtos lėlytės, iš kurių populiariausios – angelai, labai tiks papuošti Jūsų krikštynų šventei. Jie gali būti įvairiausi: dideli ir maži, pakabinami ir pastatomi. Šiuos angelus autorei siūti ypač malonu, nes ji tvirtai tiki, kas gimsta jos rankomis, yra dovana iš aukščiau.


Ir vaikams, ir suaugusiems kuriamoms lėlėms naudojamos tik natūralios medžiagos: linas, 100 proc. medvilnė. Lėlytes galima skalbti rankiniu būdu 30 laipsnių temperatūroje. Taigi, sudalyvavę krikštynų šventėje, vėliau angelai dalyvaus ir vaikučio ar jūsų draugų gyvenime. Puoš lentynas, palanges, migdys mažuosius, keliaus su jais ir visuomet saugos.

Norite nustebinti ir pradžiuginti mažuosius draugus ypatinga švente? Prisiminkite, krikštynos visų pirma vaiko šventė. Turėkite idėją, kurdami šventinį dekorą įsijauskite į stebuklingą vaikystės pasaulį, leiskite sau fantazuoti ir pasitelkite spalvas. Mažieji tikrai įvertins Jūsų pastangas!



Dar vienas svarbus aspektas – veikla ir žaidimai mažiesiems šventės dalyviams. Pasiruoškite iš anksto keletą idėjų, kad vėliau, atsižvelgdami į šventės dalyvių nuotaiką, galėtumėte jiems pasiūlyti labiausiai tinkantį variantą. O ir suaugusieji mielai įsitraukia į tikslingą, koordinuotą veiklą. Mes dalinamės viena idėja iš daugelio. Krikštynų žaidimas „Padovanok artimui Angelą“. Kiekvienas svečias gauna angeliuką su pritvirtinta atvirute, užduotis – parašyti palinkėjimą tam žmogui, kuriam bus skirtas angeliukas. Galimi du variantai, tad iš anksto nuspręskite, kam angeliukai bus dovanojami: svečiams (ištraukiamas lapukas su to svečio vardu) ar mažajam Krikštukui . Naudokite pieštukus, flomasterius, rašiklius, viskas tinka. Tai smagi, kūrybiška veikla, kuri suartina visus susirinkusius. Daug susikaupimo, šnibždėjimosi, aptarimų ir juoko. Gera atmosfera garantuota!




Ir prisiminkite, Angelai  niekada nėra per toli, kad Jus išgirstų…

Sonatuko lėlės Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/Sonatuko.Leles
Foto: Sonatuko lėlės
Jei turite istorija ir norite papasakoti rašykite krikstynu.idejos@gmail.com

Komentarų nėra :