2014 m. lapkričio 23 d., sekmadienis

Kaip išlyginti drabužius be lygintuvo

    Namuose lygintuvas visada po ranka, bet ką daryti, jeigu jūsų krikštynų šventė vyksta, pavyzdžiui, sodyboje... Kaip išsisukt iš keblios situacijos ir atrodyt tvarkingai, kai lygintuvas neprieinamas.

Patarimai
  • Prisileiskite į vonią vandens. Pakabinkite su visa pakaba krikšto rūbelius virš vandens garų. Po 20 minučių garai jau bus atlikę savo darbą ir rūbeliai atrodys nepriekaištingai.
  • Dar geriau, jei turite dušo kabiną. Atsukite karštą vandenį, vandens srovę nukreipkite žemyn, uždarykite kabinos duris. Jau po 10 minučių rūbelis bus išsilyginęs. Lygintuvas su garų funkcija veikia tokiu pačiu principu.
  • Padėti gali ir vanduo su actu. Sumaišykite ( 1:1) actą ir vandenį, supilkite į butelį su purkštuku. Pakabintą rūbelį supurkškite. Kurį laiką rūbelis bus drėgnas, bet išdžiuvęs atrodys be raukšlių ir nelygumų.
  • Jei norite išlyginti nusėdėtas raukšles ar iš lagamino ištrauktas klostes, sušlapinkite rankas drėgnu vėsiu vandeniu ir perbraukite per audinį -drėgmė padės atsikratyti raukšlių. Svarbu, kad rankos būtų visiškai švarios, nes prakaituotais delnais perbraukus krikštynų rūbelį liks dėmės, teks drabužį iš naujo skalbti.

Mažosios Elzytės suknelė siūta individualiai

Linkime Jums gražios ir be rūpesčių šventės :)

Autorius: Krikšto-rūbai
Fotografija: www.vikafoto.lt

Jei norite pasidalinti savo idėjomis, nuorodomis, istorija bei atradimais, rašykite : alinosartele@gmail.com 


Komentarų nėra :