2015 m. kovo 22 d., sekmadienis

Dekoracijos -krikštynų šventėje

Krikštynos labai svarbi šventė kiekvienam krikščioniui, todėl labai dažnai jai dėmesio skiriama daugiau nei vestuvėms. Reikia apgalvoti viską - vaiko ir tėvų drabužius, šventės vietą ir temą, dekoracijas, fotosesiją ir kitas smulkmenas. Po šventės visi be išimties tėveliai norėtų išsaugoti prisiminimus apie šį įvykį.


Šventinės salės papuošimui Angel's DecoStudio siūlo vaikelio vardo raides. Raidės gali būti pastatomos arba pakabinamos, jos tampa išskirtine dekoracija fotosesijos metų. Po šventės šios raidės puikiai papuoš vaikelio kambarį, be to vaikelis galės žaisti su jomis, lavinti motoriką, jų pagalba išmoks sudėlioti savo vardą.




Prisiminimų saugojimui labai dažnai naudojamos krikštadėžės, o svarbią datą išsaugos gimimo arba krikšto dienos metrika. Šie daiktai puikiai papuošia ne tik šventės vietą, tampa gražia fotosesijos dekoracija, bet ir saugo svarbiausius vaikelio daiktelius - skraistę, žvakę, iki pirmosios Komunijos.


Angel's DecoStudio įkūrėja ir dekoratorė Ana išdekoruos krikštadėžę, metriką, pakabėlę, pirmojo dantuko ir plaukų sruogelės dėžutės, bei kitus svarbus daiktus pagal Jūsų pageidavimus, kad ir kokie įmantrūs jie galėtų būti. Pagrinde ji dekoruoja tik pagal užsakymus, nes visi daikteliai dažniausiai būna vardiniai. Dekoravimui naudojami tik mediniai daiktai, kurie nekenkia Jūsų mažyliui, dekoruojama su netoksiškomis, aukštos kokybės priemonėmis, tad Jūsų vaikelis džiaugsis šiais daiktais ilgus metus. Krikštadėžės vidinėje pusėje galima užrašyti palinkėjimą krikštijamam vaikui, kuris lydės jį visą jo gyvenimą. 




Angel's DecoStudio Facebook puslapyje rasite daug jau įvykdytų užsakymų pavyzdžių. Tėvelių patogumui yra atskiri nuotraukų albumai berniuko ir mergaitės krikštynoms. O jeigu Jums kils papildomų klausimų, Ana su malonumu į juos atsakys, pakonsultuos Jus dėl dizaino pasirinkimo. Krikštadėžė ir kiti daiktai dekoruojami pagal Jūsų pasirinktą tematiką, berniukams tėveliai dažniausiai parenka meškiukų, ar jūros motyvus, mergaitėms - fėjas ir drugelius.

Su Ana susisieksite el. paštų angelsdecostudio@gmail.com
 DecoStudio Facebook puslapis https://www.facebook.com/AngelsDecoStudio

Linkime lengvo ir smagaus šventės pasiruošimo!



Foto: Angel's
Jei turite istoriją ir norite papasakoti, mielai laukiame laiško krikstynu.idejos@gmail.com

Komentarų nėra :