2015 m. kovo 30 d., pirmadienis

Laumių pyragai krikštynų svečiams

Vienas iš populiariausių krikštynų prietarų sako, kad tą dieną reikia daug vaišintis ir krikštuko gyvenimas bus linksmas ir džiugus. Taip pat ne paslaptis, kad šventė be vaišių – tik pusė šventės. Todėl planuojant krikštynas vaišių stalui reikalingas ne mažesnis dėmesys, nei kitoms šventės detalėms.

Apgalvojote, kiek svečių dalyvaus, pasirinkote krikštynų temą ir apmąstėte, kaip puošite šventės vietą. Dabar eilė šventiniam stalui. Kadangi visi, o ypač vaikai, pirmiausia valgo akimis, apmąstykite, kaip turėtų atrodyti vaišių stalas, kokios detalės žavės vaikus ir pritrauks suaugusiuosius. Svarbūs visi elementai: pradedant šventiniu meniu ir baigiant stalo puošyba, kuri pasitarnaus ir visos krikštynų šventės nuotaikos kūrimui.

Cake pops – pyragaitis ant pagaliuko. Šokoladinis drėgnas trupintas biskvitas pagardintas smulkintais sausainiais, konsensuotu pienu ir kakava. Puoštas cukriniais drugeliais.


Nesvarbu, planuojate į krikštynas pakviesti tik kelis artimiausius bičiulius ar susirinks kelios dešimtys draugų ir giminaičių, jums tikrai prireiks pagalbos ruošiant vaišes. Taupykite savo laiką ir jėgas, pasitelkite į pagalbą Laumių pyragai. Mažoje virtuvėlėje gimsta išskirtiniai proginiai gaminiai šventiniam stalui: vaikams – užkandžiai atvaizduojantys pasakų herojus,


Tortas “Vyšnaitė”  vanilinis biskvitas perteptas gaiviu varškės kremu ir vyšnių uogiene.

tėveliams – įdarytos vištos, įdarytos žuvys ir pagal pageidavimą kiti įvairūs šventiniai patiekalai. Nagingas kulinaras, gaminantis profesionaliai ir su meile, pasirūpins, kad jums nereikėtų jaudintis, jog visiems užtektų – tikrai užteks, nereikės bijoti, kad kažko nesuspėsite – suspės už jus. Šių profesionalų sudarytas šventinis meniu nepaliks abejingų, o jums tai bus didžiulė pagalba organizuojant šventę.

Įvairaus vieno kąsnio sumuštiniai


Atskirai susitarus Laumių pyragai visus savo gaminius gali pristatyti į reikiamą vietą. Taip pat yra galimybė naudotis pobūvių sale, talpinančia iki 30 žm. Jei reikalinga, galimas ir aptarnavimas.

Esame patikinti, kad užsakovų pageidavimai visada aptariami, įmanoma pagaminti jų matytų ar įsivaizduojamų gaminių pagal sudarytus eskizus ar pateiktas nuotraukas. Tad prieš susisiekdami su maisto gamintojais, panaršykite internete, pasklaidykite įvairius žurnalus ir pabandykite susidaryti bendrą trokštamų krikštynų vaizdą. Mintimis ir idėjomis pasidalinkite su Laumių pyragai komanda. Jei sugalvojote stalą puošti gyvomis gėlėmis, Laumių pyragai, bendradarbiaudami su floristu, pasirūpins išskirtiniu desertų ir užkandžių stalo apipavidalinimu. Tad svajokite drąsiai!

Įvairių skonių keksiukai puošti cukrine mase.

Visi Laumių pyragai gaminiai gaminami tik pagal patikrintas ir savo klientą atradusias receptūras. Jie subtilaus skonio ir puikios išvaizdos. Ypatinga tai, kad kepama ne masinei prekybai, todėl kiekvienam gaminiui skiriamas išskirtinis dėmesys. Naudojamos tik aukščiausios rūšies žaliavos. Sutikite, kad krikštynų šventei ypač svarbu šviežias, geros kokybės ir subtiliai, estetiškai patiektas maistas. Juk pagrindinis vertintojas – vaikas.

Tad svajokite drąsiai!


www.facebook.com/laumiu.pyragai
Mus rasite:
Akademijos g.4 Vilnius Mokslininkų miestelis
Tel.: +37060858177
Tel.: +37060858144

www.laumiupyragai.lt

Foto: Laumių pyragai

Jei turite istoriją ir norite papasakoti rašykite krikstynu.idejos@gmail.com




Komentarų nėra :