2015 m. kovo 30 d., pirmadienis

Meniu jūsų krikštynoms





Desertas indelyje: smulkintų riešutų sluoksnis, karamelinis kremas, puoštas grietinėle, pagardinta citrinų sultimis ir šokoladu (galimi įvairūs skoniai).
Mažoje Laumių pyragai virtuvėlėje gimsta išskirtiniai proginiai gaminiai šventiniam stalui.
Visi tortai, pyragai, keksiukai ir kiti saldaus stalo gaminiai gaminami pagal individualų užsakymą ir puošiami atsižvelgiant į šventės tematiką.
Laumių pyragai sudarytas šventinis meniu nepaliks abejingų, o Jums tai bus didžiulė pagalba organizuojant šventę.






Krikštynų stalo pasididžiavimas – jo didenybė Tortas: 

„Su maskarponės sūriu“
„Rafaelo“
„Juodoji vyšnia“
„Jogurtinis“
„Karališkas šokoladinis“
„Tiramisu“
„Griliažinis“
„Snikeris“
„Triufelinis“
„Vyšnaitė“
„Marcipanas“
„Napoleonas“
„Medaus“
„Orbita“
„Dainava“
Kelių aukštų tortai gali būti sukonstruoti iš skirtingų skonių tortų, tad pavaišinsite ir labai skirtingą publiką.

Pyragų, plokštainių ir saldžių vyniotinių mėgėjams – naminio skonio iš natūralių aukščiausios rūšies produktų pagaminti saldėsiai.
Pyragai:
Obuolių pyragas
Aguonų pyragas
Varškės pyragas
Varškinis su uogiene ir džiovintais vaisiais
Plokštainiai:
„Naujienėlė“
„Griliažinis“
„Šokoladinis“
„Vaisinis“
„Varškės“
„Napoleonas“
„Medaus“ su slyvomis ir riešutais
Vyniotiniai:
Varškės „Kuršėnų“
Varškės „Mozaika“su žele gabaliukais
„Morenginis“ su persikais
„Šokoladinis“

Šventiniam saldžiam stalui be didžiųjų kepinių pasirūpinkite ir tokiais, kurie telpa į mažą rankutę. Vieno kąsnio pyragaičiai, desertai taurėse, ant pagaliukų – didelė pasirinkimo ir skonių įvairovė. Šie gaminiai be puikaus skonio taip pat pasitarnauja ir kaip dekoro detalės.

Keksiukai
Mini tortukai
Desertai taurėse
Desertai padėkluose
Kreminiai desertai indeliuose
Vaisiniai desertai indeliuose arba taurėse
Morenginiai desertai su vaisiais arba kremu
Puošnūs pyragaičiai ant pagaliuko cake popsai
O saldainius, įvyniotus į šventinius popierėlius, teminius  sausainius, svečiai mielai parsineš ir namo, kad ilgiau prisimintų įvykusią šventę.

Tiems, kam saldumynai yra tik gražus ir gardus priedas, o pirmenybė teikiama „rimtiems“ valgiams parinkite:
Suaugusiųjų stalui įdaryta višta, įdaryta žuvis ir pagal pageidavimą įvairūs šventiniai patiekalai.

Mus rasite:
Akademijos g.4 Vilnius Mokslininkų miestelis
Tel.: +37060858177

Tel.: +37060858144

http://www.laumiupyragai.lt/virtuvele/vaikuciams-27/lt/

   













Desertas taurėje: sirupuotas šokoladinis biskvitas, grietinėlės kremas, mėlynių uogienė. Puoštas mėlynėmis, grietinėle ir tarkuotu šokoladu (galimi įvairūs skoniai







Komentarų nėra :