2015 m. kovo 1 d., sekmadienis

Patikėkite šventės dekorą kitiems ir turėsite daugiau laiko artimiesiems

Mažyliai dažnai dar nėra pajėgūs prisiminimų išsaugoti patys, todėl tai, kokias šventes sukursite ir ką išsaugosite ateičiai, jie prisimins jūsų dėka. Planuodami šventes susidursite su idėjų ir patarimų gausa, taip pat turėsite ir savo viziją, kaip viskas turi būti, o rankų viską įgyvendinti turite dvi. Žinoma, pagalbininkų atsiras ir daugiau, tačiau, suprantama, ne kiekvienam galite patikėti kūrybiškumo reikalaujantį šventės dekoravimo darbą.


Planuojant temines krikštynas ar kitą šventę didelį vaidmenį vaidina šventės dekoras. Šia sritimi pasirūpinti gali Gintarė. Nuo vaikystės mėgusi rankdarbius, šiuo metu Gintarė vaikų ir suaugusiųjų šventėms gali pasiūlyti įvairių šventės detalių: nuo kvietimų iki stalo dekoracijų, papuošimų, aplinkos dekoro, šventinių prisiminimų saugojimo, pvz. skrynelė, nuotraukų rėmeliai ir pan. Pagrindinės darbo technikos – dekupažas ir skrebinimas.



Trumpai, kokios tai technikos: dekupažas – plonu popieriumi, jo skiautėmis, paveikslėliais, auksinant, išpiešiant puošiami įvairūs daiktai pradedant nuotraukų rėmeliais ir baigiant gėlių vazonėliais. Skrebinimas – brangių žmogui gyvenimo momentų, įamžintų tekstuose, nuotraukose, atvirutėse dekoravimo būdas, kuomet svarbus elementas apklijuojamas papildomomis detalėmis, įterpiant įrašus, antspaudus, naudojant trafaretus, spalvas, juosteles ir t.t.


Jeigu užsakoma dovana, pavyzdžiui, krikštynoms, galima užsakyti ir daugiau susijusių daiktų – krikštadėžę, pakabą, taupyklę, krikštynų pakvietimus, stalo dekorą ir pan. Gintarės darbai skirti ir vaikams, ir suaugusiems, kai kurie tinka tik papuošti aplinką, kiti skirti naudoti praktiškai. Kiekvienas gali išsirinkti pagal savo poreikius ir skonį. Taip pat būkite tikri, kad jei yra tikimybė, jog jūsų išsakytas pageidavimas gali praktiškai būti ne toks, kokį įsivaizduojate, dėl techninių dalykų, jums būtinai bus pasiūlyta kitų variantų. Kartu su autore tikrai atrasite geriausią.




Patikėję šventės dekorą Gintarei, jūs turėsite daugiau laiko kitiems pasiruošimo darbams ir, žinoma, savo artimiesiems.








Gintarė – dviejų vaikų mama, todėl labai džiaugiasi galėdama prisidėti prie vaikų švenčių kūrimo, nors taip pat mielai puošia ir suaugusiųjų šventes.




Autorės svetainė: http://gintaresdeco.blogspot.com/, Facebook paskyra Gintares deco: taip pat galite rašyti el. paštu gintaresdeco@gmail.com.


Linkime lengvo ir širdžiai malonaus pasiruošimo!


Foto: Gintarės deco

Jei norite papasakoti savo isoriją rašykite krikstynu.idejos@gmail.com

Komentarų nėra :