2015 m. kovo 22 d., sekmadienis

Neišdildoma šventės atmosfera kuriama tarpusavyje derinant mielas smulkmenas

Šventė prasideda nuo vizijos... ir nuo pakvietimo.
Tradiciškai, į krikštynas, kaip ir į kitas didesnes šventes, yra kviečiama asmeniškai arba raštu. Jei renkatės rašytinį kvietimą, skirkite laiko apgalvoti, kaip jis turi atrodyti, kas jame bus parašyta. Kvietime galite papasakoti trumpą istoriją, pacituoti mėgstamą eilėraštį, kviesti kūdikėlio vardu, jei krikštijamas vaikutis jau kalba, įterpti jo minteles apie būsimą šventę, draugus ir pan.

Kvietimo dekoras gali atspindėti krikštynų temą, sietis su būsima švente spalvine gama, patys kvietimai gali būti vaikiškų personažų, kūdikiškų daiktelių arba klasikinės formos. Kad ir ką pasirinktumėte, jei būsite išradingi ir originalūs, jau įteikdami kvietimą padovanosite dalelę būsimos šventės nuotaikos.

Įvairią šventinę atributiką gaminanti Jūratė kvietimus ir kitus šventinio dekoro akcentus gamina iš kokybiško popieriaus, juos dekoruoja popierinėmis iškirstomis detalėmis, juostelėmis, swarovski kristalais. Taip pat Jūratė daro ir kitas rankų darbo popierines smulkmenėles, kurios šventę paverčia apgalvotu, stilingu ir estetišku reginiu.



Štai, pavyzdžiui, krikštynų svečių palinkėjimų kortelėse bus sutalpinti ir išsaugoti patys šilčiausi ir nuoširdžiausi šventės dalyvių linkėjimai mažyliui. Užaugusiam krikštukui tikrai bus smagu pasižiūrėti, kurie iš palinkėjimų jau išsipildė. Galite būti tikri, kad bus ir tokių, kurių išsipildymo dar reikės palaukti.

Jei šventė bus prabangi, svečiai vaišių metu sėdės prie nedidelių atskirų staliukų, kiekvienam staleliui pateikite dekoruotą vaišių meniu. O atsisveikindami svečiams padovanokite po mielą smulkmenėlę, įpakuotą į priderintą dėžutę.






Svarbiausias patarimas – norėdami sukurti vientisą krikštynų nuotaiką, derinkite visus šventės akcentus. Kvietimai, stalo, linkėjimų kortelės, svečių meniu, dėžutės dovanėlėms, net jūsų aprangos elementai – viskas tarpusavyje tegu persipina ir mainosi, taip sukursite neišdildomą šventės atmosferą.




O daugybę krikštynų dekoro idėjų, kurios sukasi galvoje, tačiau trūksta laiko ar įgūdžių joms įgyvendinti, individualiai aptarkite su Jūrate, kuri Jūsų idėjas pavers tikrove.



Jūratė sukurs mažus dekoro akcentus, kad Jūsų šventė būtų išskirtinė.

Su autore susisiekti galima elektroniniu paštu juratata@gmail.com, tel. 860081133 arba www.jurdeco.lt/ ir Facebook paskyroje Jurdeco.


Linkime smagaus ir lengvo planavimo!

Foto: Jurdeco
Jei turite istorija ir norite papasakoti rašykite krikstynu.idėjos@gmail.com

Komentarų nėra :