2015 m. vasario 5 d., ketvirtadienis

Krikšto dovana - rankų darbo stalo įrankiai

    Mūsų puslapyje jau radote keletą idėjų, ką dovanoti mažajam krikštukui. Tačiau ką dovanoti krikštynų svečiams, o svarbiausia krikšto tėvams? Tokia dovanėlė turi būti ne itin didelė, labiau miela, jauki ir sukelianti šiltus prisiminimus apie šventę.  
    Puiki krikšto dovana svečiams, krikšto tėvams, o taip pat ir mažiesiems gali būti rankų darbo modelinu dekoruoti stalo įrankiai. TiTi Home gamina stalo įrankius pagal individualius užsakymus, todėl kiekvienas įrankis yra atskira istorija, atskiras pasaulis. Įrankiai gaminami įdedant daug meilės ir kruopštumo, kreipiant dėmesį į smulkiausias detales tam, kad įrankis gautųsi išskirtinis, individualus ir skirtas tik tam užsakovui.
    Individualus stalo įrankis gali būti puiki dovana ir vaikui, ypač tokiam, kuris valgo labai nenoriai. Juk ir košė skanesnė, kai valgai ją su būtent tau pagamintu šaukšteliu.  
    TiTi Home dekoruoja įvairius stalo įrankius - tiek šaukštus, tiek šakutes ar peilius, taip pat dekoruojamas gali būti visas stalo įrankių rinkinys. Dekoro idėjas galima rinktis iš jau esamų pavyzdžių arba sugalvoti visiškai individualų savo pageidavimą. 
    Pamatyti daugiau įrankių pavyzdžių ir juos užsisakyti galite apsilankę Facebook paskyroje www.facebook.com/titi.rankdarbiai arba telefonu 8 600 51135.




Foto: Titi

Jei norite pasidalinti idėjomis ir atradimais rašykite : krikstynų.idėjos@gmail.com

Komentarų nėra :