2015 m. vasario 5 d., ketvirtadienis

Krikšto dovana - rankų darbo atvirutė

    Kaip atskirtumėte kasdieninį pyragą nuo gimtadienio torto? Ant jo degtų žvakutės. O ar svarstėte kuo skiriasi atiduodamas daiktas nuo Jums įteikiamos dovanos? Ar tai būtų vestuvių dovana, ar gimtadienio, ar tiesiog maža krikšto dovana, skirta vaikui. Prie visų jų rasite mažesnę, bet dažnai net reikšmingesnę, už pačią dovaną detalę - atvirutę.
    Jas mes dažnai užrašome ranka, nes taip labiau asmeniška, labiau nuoširdu ir šilta. Dabar įsivaizduokite, jeigu Jūsų artimam žmogui dovanojama atvirutė būtų rankų darbo ir pagaminta būtent Jums ir Jūsų šventei. Neveltui žmonės atviručių neįrėmina, nes ir jų kūryboje yra netaikomi jokie rėmai. 

    Tai gali būti atvirutė iš popieriaus ar iš audinio su įvairiausiomis dekoracijomis, pradedant nuo paprsčiausių sagučių ir baigiant Swarovski akutėmis. 

    Tokių išskirtinių atvirukų autorei Jolitai fantazijos tikrai netrūksta ir ji sugebės sukurti tą mažą stebuklą Jūsų šventei. Galbūt Jūs turite savo idėją ir įsivaizduojate kaip atrodo išsvajota atvirutėPasidalinkite savo mintimis su Jolita, kuri įdės visą savo širdį ir talentą į Jūsų atvirutę. 

    Net jei tai būtų paprasčiausią "Ačiū" sakanti atvirutė ar sveikinimas naujiems krikšto tėvams, yra daug smagiau, jei žinai, kad tokia atvirutė yra vienintelė pasaulyje ir Tau ją įteikė artimas žmogus. 


    Prie kai kurių atviručių ir dovanos pasidaro mažiau reikšmingos. Šios atvirutės - vienos tokių. Jei norite susisiekti su atviručių autore rašykite laišką jolitax@gmail.com arba 
Facebook paskyroje https://www.facebook.com/Atvirukukioskelis, kur galite rasti daugiau šios autorės darbų.

Jei norite pasidalinti savo idėjomis, nuorodomis, istorija bei atradimais, rašykite: alinosartele@gmail.com

Komentarų nėra :