2015 m. vasario 5 d., ketvirtadienis

Krikšto dovana - mozaikinės sagės

    Sutikus tapti krikšto tėvais, prisiimate pareigą ir atsakomybę saugoti ir mylėti mažylį. Viena pirmųjų Jūsų, kaip krikšto tėvų pareiga, yra ne tik pakrikštyti vaikutį, bet ir įteikti jam pirmąją dovaną, kuri liks jam kaip atminimas ir lydės jį visą gyvenimą. 

    Puikią krikšto dovaną Jums siūlo mozaikinių sagių kūrėja Ineta. Kaip teigia pati darbelių autorė, menas ir kūryba supo ją visą gyvenimą. Mozaikines sages ji kuria jau trečius metus ir neplanuoja sustoti. Ineta į kūrybinį procesą yra įsitraukusi taip, kad naujos mozaikinės idėjos neleidžia miegoti jai naktimis. 

    Mažąsias damas papuošti galite labai lengvomis 4 - 5 cm skersmens sagėmis. Sagės kuriamos įdedant daug meilės ir kruopščiai jas sudėliojant iš smulkių dekoratyvinių mozaikinių plytelių. Sagėms dekoruoti naudojamos pačios įvairiausios medžiagos: medis, sidabras, įvairios metalinės detalės, akmenukai ar net senos močiutes sagos. Esant kliento pageidavimui, autorė sagių gamybai naudoja ir jo turimas detales, kurias pats klientas nori prikelti antram gyvenimui. 

    Sagės gali būti pačios įvairiausios: tiek žaismingos ir vaikiškos (šuniukai, kačiukai, avytės), tiek meniškos, spalvingos ar santūrios. Todėl šia puikia dovana galės pasipuošti tiek mažoji, tiek suagusioji dama. Prie sagių taip pat galima priderinti ir mozaikinius auskariukus ar sąsagas. 

    Jei norite papuošti mažąją krikštynų damą, o galbūt pasipuošti pati, apsilankykite Facebook paskyroje facebook.com/MozaikinesSages ir išsirinkite sau labiausiai patinkančią sagę.







Foto : Mozaikinės sagės

Jei norite pasidalinti savo istorija ir atradimais rašykite krikstynu.idejos@gmail.com

Komentarų nėra :