2015 m. vasario 7 d., šeštadienis

Padovanok nepakartojamą jausmą, pateiktą ant stiklo


Daugelis tėvų naršo internete ieškodami unikaliausių krikštynų idėjų, netrukus vyksiančiai  popietei. Kiekviena mama (krikšto mama) nori kažko ypatingai gražaus ir įsimintino, ilgai išliekančio ir primenančio tą akimirką, kai jų vaikas tapo krikščioniu, kai į pasaulį pažvelgė tikinčiojo akimis.

Tad kalbant apie vieną svarbiausių šventės simbolių - krikšto dovanas, puiki idėja - graviravimas ant stiklo.  Nori išreikšti savo fantazijas, išreikšti savo jausmus bei emocijas? Padovanok vienintelį ir nepakartojamą jausmą, pateiktą ant stiklo. 


Atsižvelgiant į jūsų skonį, troškimus, svajones, kiekvienas noras ir
Dovana krikštukui

pageidavimas bus išpildytas. Kiekviena net ir smulkiausia detalė bus aptarta, nušlifuota bei perkelta ant žaižaruojančio stiklo.  Jei negalite sudėlioti minčių, savo norų  tiekėjas visada pateiks porą originalių  pasirinkimo variantų, iš kurių galėsite rinktis. Ir tikrai nevertėtų jaudintis dėl to, jog einant gatve parduotuvės vitrinoje išvysite kažką panašaus. Juk mūsų visų mintys, norai, fantazijos skirtingi,  tad ir dovana bus išskirtinė, kurioje atsispindės tik Jūsų jausmas, dovanotas šventės dalyviui, išgraviruota padėka krikšto tėveliams, išgraviruotas, kaip šiandieną populiaru, „Pažadų sąrašas“ seneliams ir daugybė daugybė kitų idėjų, kurios tik šaus į galvą. 


Graviravimas - tai vienas iš stiklo dekoravimo būdų, kuomet mechaniškai išraižomas stiklo paviršius. Užsakymas atliekamas per 3 savaites, esant pageidavimui - per trumpesnį laiką. Ant stiklo graviruojama rankiniu būdu, o tai reiškia, kad kiekvienas darbas bus atliktas su meile, tačiau žinant, jog stiklas yra viena nepatvariausių medžiagų, rekomenduojama rinktis storasienius stiklo gaminius, taip pat galima rinktis organinį stiklą, ant kurio graviruojama lazeriu. Graviruojant organinį stiklą lazeriu išgaunamas matinis grafinis užrašas ar vaizdas, organinis stiklas pasižymi lankstumu bei ilgaamžiškumu. Ir pats aktualiausias klausimas - kaina, kuri, žinoma, priklausys nuo Jūsų norų: teksto, nuotraukos, ornamento, piešinio, dydžio, graviruojamo stiklo formos ir kitų dalykų.




Dovana krikšto tėvams

Ar vis dar galvojate kodėl tai galėtų būti šauni idėja krikštynų proga? Įsivaizduokite stiklą, švarų stiklą, o dabar – mažą gyvą stebuklą, žiūrintį išpūstom akytėm į naują ir neatrastą pasaulį. Juk tai asocijuojasi su švaria nesutepta vaiko siela bei  vaiko žvilgsniu į tyrą, kaip švarus stiklas, pasaulį!


Daugiau idėjų Jūs galite rasti socialiniame tinkle  Facebook https://www.facebook.com/pages/Graviravimas-ant-stiklo/791237854238141?fref=ts 





Linkime gražios ir be rūpesčių  šventės! :)







Jei norite pasidalinti savo idėjomis, nuorodomis, istorija bei atradimais, rašykite : alinosartele@gmail.com 

Komentarų nėra :