2015 m. vasario 18 d., trečiadienis

Muilas-plaušinė – natūrali ir spalvinga dovana

Vertinantiems natūralumą, praktiškiems, mėgstantiems draugiškas kūnui ir nealergizuojančias kūno priežiūros priemones siūlome susipažinti su V’Art – vilna apveltų muiliukų kūrėjomis. Šie muiliukai gali būti puiki dovana palankynų, krikštynų, Kalėdų ir kitomis šeimos švenčių progomis.

Gerosios vilnos savybės žinomos jau nuo senų senovės, tai natūrali, ilgai išsilaikanti, tvirta, antialerginėmis savybėmis pasižyminti medžiaga, kuri gerina kraujo apytaką, valo kūno odą. Vilnos pluoštas atlieka natūralų mikromasažą, kurio dėka gerinama kraujotaka, greitėja odos regeneracija, organizme greičiau vyksta atstatomieji procesai.

Dėl šių vilnos savybių apveltas muilas puikiai tinka ir suaugusiems, ir vaikams, pasakoja V’Art kūrėjos. Muiliukas su mėgstamo personažo ar gyvūnėlio atvaizdu įneša smagumo ir įdomumo į kiekvieno mažylio maudynes. O svarbiausia – muilas ilgai būdamas vandenyje netęžta, neslysta iš rankyčių ir neskęsta vandenyje. Tik iškart po maudynių tokį muiliuką reikia padėti ant gyvatuko išdžiūti, nes būdamas šlapias jis gali prarasti buvusią formą.


Kūrėjos pabrėžia, kad muiliukus, kuriuos apvelia vilna, renkasi atsakingai. Užsakovams siūlomi vaikiški muilai (Tindi, Neutral, Bobas), kurie nesukelia alergijų, yra draugiški jautriai kūdikių, į alergijas linkusių žmonių odai. Jei nusprendėte dovanoti spalvingą vilna apveltą muilą, susisiekę su V’Art galėsite rinktis muilus nuo 90 iki 110 gramų svorio, taip pat individualiai jums bus pritaikyti piešiniai ar / ir užrašai, pasirinksite jums patinkančias spalvas.


V’Art kūrėjos pabrėžia, kad visi muiliukai turi savo istorijas ir yra kuriami individualioms asmenybėms, progoms, šventėms. Net darant du ar daugiau darbelių su tokiu pačiu piešinuku identiškų niekada nebūna, juk tai rankų darbas.

Taigi jei ruošiatės lankyti neseniai gimusį kūdikį, planuojate krikštynas ir ieškote įdomių dovanų būsimiems krikšto tėveliams, vaiko seneliams ar paprasčiausiai norite nudžiuginti vaikutį spalvinga dovanėle, išbandykite apveltus muiliukus.



Be muiliukų V’Art kuria ir puodelių puošmenas, kurios palaiko arbatos šilumą puodelyje ir džiugina akį, taip pat yra galimybė įsigyti ir dovanų dėžutę muiliukui. Visus V’Art kuriamus darbelius galima pamatyti ir įsigyti Facebook paskyroje https://www.facebook.com/pages/VArt/228689307322266.

Linkime spalvotos šventės ir spalvotų dovanų !

Foto: V’Art
Jeigu turite istoriją, ir norite papasokite mielai laukiame laisko krikstynu.idejos@gmail.com

Komentarų nėra :